Szombathelyi Haladás


Ellenfélnéző - Budapest Honvéd


2022.10.18. 10:00
haladas.hu

A Mol Magyar Kupa 4. fordulójában szerdán 17 órakor az NB I. 10. helyén álló Budapest Honvédot fogadjuk a Haladás Sportkpmplexumban.

 A nyár óta a skót Tom Courts irányította Budapest Honvéd nincs túl jó passzban. A piros-feketék tíz ponttal a 10. helyen állnak a tabellán, legutóbb 1-0-ra kikaptak Felcsúton. Az utolsó öt fordulóban egy győzelem mellett két-két döntetlen és vereség a mérlegük. Legeredményesebb játékosuk Nenad Lukic négy góllal, ám a szerb csatár az utóbbi meccseken nem kapott lehetőséget. Ezzel együtt is jó játékosok alkotják a kispestiek keretét, elég a válogatott kerettag kapus, Szappanos Péter vagy az Illés Akadémián nevelkedett Tamás Krisztián, aztán Nikola Mitrovic, Zsótér Donát, Nagy Dominik és a spanyol Joao Sampeiro nevét említeni. A Honvéd az előző kupafordulóban Dorogon nyert 2-0-ra. A szerdai meccsen döntetlennél hosszabbítás, majd ha ekkor sincs döntés, tizenegyesrúgások következnek.

A két csapat a 2019/20-as kupakiírásban már találkozott egymással, a Honvéd akkor paprikás meccsen odahaza 1-0-ra nyert, a visszavágón a Haladás a rendes játékidőben 1-0-ra vezetett, majd a hosszabbításban 2-1-re győzött, de idegenben szerzett góllal a fővárosiak jutottak tovább - és  meg is nyerték a kupát.

Szerdán a stadion pénztárai 14.30-kor nyitnak, online jegyvásárlás: jegymester.hu.

További hírek

Megtekintés
Fordulatos meccsen nyert a Haldás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória 3-2-re győzött a Soroksár vendégeként.
0 0 0 2024.05.04. 20:00
Megtekintés
Tájékoztatás a licence eljárás aktualitásairól

A Szombathelyi Haladás Vezetősége ezúton tájékoztatja a tisztelt közvéleményt az indulási joghoz kapcsolódó adminisztrációs folyamat jelenlegi állásáról.
0 0 0 2024.05.04. 08:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink