Szombathelyi Haladás


A fiatal csatár duplája


2022.10.24. 21:00
PA

A Haladás-Viktória FC 18 éves támadója, Kiss-Lantos Hanna két fontos góllal vette ki részét csapata budaörsi 6-0-s Magyar Kupa-sikeréből.

A Haladás-Viktória FC sikerrel vette az első akadályt: Markó Edina együttese a Simple Magyar Kupa nyolcaddöntőjében idegenben, magabiztosan, 6-0-ra verte a Budaörsöt. A gólokból Kiss-Lantos és Marlo Sweatman kettőt-kettőt, Feketevízi és Varró egyet-egyet vállalt magára. A szombathelyiek 18 esztendős tehetsége, Kiss Lantos-Hanna szerezte a találkozó első két gólját - a 7. és 18. percben talált be - megadva ezzel a meccs alaphangulatát.

- Összességében nem éreztem, hogy nehéz meccset játszottunk volna, az első félidőben ugyan koncentráltan futballozott ellenfelünk, de a második félidőre mi is magabiztosak lettünk, így nem volt kérdéses a győzelem – mondta Kiss-Lantos.  – Az első gólomnál Németh Adéltól mélységi passzt kaptam, amivel befordultam, toltam egyet rajta, majd a tizenhatos környékéről ellőttem – az ellenfél védője beleért és így lett gól. A másodiknál szöglet utáni kavarodásban sikerült a kapuba találnom. Összességében többet birtokoltuk a labdát ellenfelünknél és jól használtuk ki helyzeteinket. Nagyon fontos volt számunkra ez a győzelem, bízok benne, hogy a bajnokságban is önbizalmat ad a siker.

                                                 Kiss-Lantos Hanna (zöld mezben) duplázott  Fotó: Budaörsi SC

 A fiatal játékos átlagon felüli gyorsaság és remek technikai képessége miatt a védők réme – ám a 18 éves futballista ugyan sokszor kerül helyzetbe, de lehetőségei egy részét elhibázza.

- Igen, valóban sokszor kerülök helyzetbe, sajnos a lehetőségek nagy része ki is marad – jelezte a támadó. - De most, hogy az utóbbi időben több játéklehetőséghez jutok, nyugodtabbá váltam és úgy érzem a gólok is jönnek majd - úgy, mint most, Budaörsön

További hírek

Megtekintés
Haladás II.-Bük

Vasárnap 17 órakor a Büki TK együttesét fogadja a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.04.27. 22:00
Megtekintés
Visszatérés góllal

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában a Haladás Viktória 2-2-re végzett a Szekszárddal. A súlyos sérülése és műtétje után egy év elteltével visszatérő, csereként beálló Kiss-Lantos Hanna a 93. percben egyenlített.
1 40 0 2024.04.27. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink