Szombathelyi Haladás


Ellenfélnéző - Credobus Mosonmagyaróvár


2022.11.10. 21:00
haladas.hu

Vasárnapi ellenfelünk jó formában van, szerdán Győrből hozta el a három bajnoki pontot.

Az újonc mosonmagyaróváriak Varga László irányításával kezdték a bajnokságot, majd a 8. fordulót követően - a gyenge eredmények miatt - edzőt váltottak: Varga ment, Horváth Csaba - megbízőtt edzőként - érkezett. Majd egy hónappal később, október 12-én véglegesítették a korábban az óvári utánpótlásban, majd a megyei I. osztályú csapatnál dolgozó szakembert. Horváth vezetésével megindult felfelé a Mosonmagyaróvár, jelenleg 18 ponttal a 16. helyen áll a kék-fehér együttes. Az óváriak jó formában vannak, utolsó hat bajnokijukból négyet megnyertek - legutóbb meglepetésre a megyei rangadón 1-0-ra nyertek az ETO FC Győr otthonában. A gólt az a Monori Norbert szerezte csereként beállva, aki a legutóbbi bajnokságban még a Haladásban futballozott.

A csatáron kívül Czingráber Máté és Dezamits Dominik is szerepelt Szombathelyen. Az óváriaknál akad néhány korábban az NB I.-ben is szerepelt futballista, például a csapatkapitány, belső védő Debreceni András, aztán Illés Dávid, Sajbán Miklós, Mahir Jasarevic. Legeredményesebb játékosuk Nagy Kornél és Végh Bence három-három góllal. 

A Credobus Mosonmagyaróvár-Szombathelyi Haladás mérkőzés vasárnap 13 órakor kezdődik Mosonmagyaróváron. A találkozót élőben közvetítjük.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink