Szombathelyi Haladás


Rózsa Dániel: Műtét karácsony előtt


2016.12.08. 18:35
Pum András

December 21-én fekszik kés alá a kétszeres válogatott, 32 esztendős kapus.

A remek formában védő kapus a november 26-i, Debrecen elleni utolsó tréningen esett szerencsétlenül. Elülső keresztszalag-, valamint porc-sérülés a pontos diagnózis. A felépülési idő nagyjából fél év, így tavasszal Németh mellett Rózsa játékával sem kalkulálhat a zöld-fehérek szakmai stábja.

– A Debrecen elleni meccset megelőző utolsó edzésen lehúztam egy beadást, de rosszul értem talajt, egy nagy reccsenést hallottam a jobb térdemben és a földön maradtam – mondta a 32 éves kapus, Rózsa Dániel. – Az MRI-vizsgálat megállapította, hogy elülső keresztszalag- és porcsérülést szenvedtem. December 21-én Győrben műtenek meg, a teljes felépülési idő körülbelül fél év. Természetesen nehezen viselem, hogy ilyen sokat kell kihagynom, de mostanra túltettem magam az egészen, már inkább előre tekintek, nem pedig hátrafelé. 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink