Szombathelyi Haladás


Ellenfélnéző - FC Ajka


2023.03.09. 14:10
haladas.hu

A Veszprém megyei zöld-fehérek a bajnoki tabella 5. helyén állnak.

A Haladáshoz hasonlóan zöld-fehér ajkai együttes 42 ponttal (12 győzelem, 6 döntetlen, 5 vereség) az 5. helyen áll a bajnokságban, két hellyel és három ponttal előzi meg a vasiakat. A tavaly október 31. óta Jeney Gyula vezette Veszprém megyei gárda jól szerepel tavasszal, három győzelem, két döntetlen és egy vereség a mérlege. Három forduló óta veretlen úgy, hogy utóbbi két meccsét megnyerte - a Nyíregyházát Ajkán 4-1-re legyőzte, míg Győrött 1-0-ra nyert. Az ajkaiak házi gólkirály a Haladás korábbi támadója, a hétgólos Gaál Bálint. Több ismert játékos is található az ajkaiak keretében, így a volt szombathelyi Jagodics Bence, Doncsecz Levente, aztán a szintén a vasi megyeszékhelyen futballozó Dragóner Filip. De Szarka Ákos, Tajthy Tamás vagy Présinger Ádám neve is ismerősen csenghet. 

A két csapat őszi mérkőzésén a Szombathelyi Haladás gólnélküli döntetlent játszott az Ajkával, ez volt az a mérkőzés, ahol Mészöly Géza ült a kispadon. A vendégekén pedig akkor még Kis Károly, őt váltotta Jeney Gyula.

                                                      Ősszel nem bírt egymással a két csapat

 

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40
Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink