Szombathelyi Haladás


Rába-parti nyitány


2023.03.10. 13:30
PA

A női labdarúgó NB I. tavaszi nyitányán a Haladás Viktória szombaton 14 órakor az ETO FC Győr otthonában lép pályára.

A győriek roppant erős kerete a télen tovább erősödött. A német Hoffenheimből hazatért  a válogatott Kocsán Petra, az Egyesült Államokbeli Mia Hollingworth pedig Portugáliából igazolt a Rába-partjára. Dörnyei Balázs csapata 12 bajnokijából tízet megnyert, egy-egy döntetlent és vereséget gyűjtött be, 31 ponttal a második helyen tanyázik. A Haladás Viktória pedig 15 ponttal a hatodik. A két csapat őszi mérkőzésén a győriek 3-0-ra nyertek a Haladás Sportkomplexumban. Érdekesség, hogy az ETO és a Haladás Viktória kedden a Magyar Kupa-elődöntőjében ismét összecsap egymással.

- Olyan mérkőzést játszunk, amelyen nincs veszítenivalónk, éppen ezért bátran futballozhatunk – mondta Markó Edina, a Haladás Viktória vezetőedzője. – Nem felejtjük el, hogy kedden is lesz egy mérkőzésünk Győrött, amikor a kupadöntőért játszhatunk, úgyhogy a két találkozót egyben nézzük. Ugyanakkor a bajnokságban minden pontra szükségünk van. Ami a győrieket illeti, nagyon kompakt csapat, egyénileg minőségi játékosok alkotják, folyamatosan építik a együttesüket. Sok fiatal játékosuk, minőségi légiósuk van, egyértelmű céljuk a bajnoki és a kupadöntőbe jutás. Egy jó meccset várok és azt, hogy megnehezítjük a győriek dolgát. 

                                               Ősszel a győriek 3-0-ra nyertek Szombathelyen

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40
Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink