Szombathelyi Haladás


Első gól, fontos gól


2023.04.24. 18:50
PA

Borvető Áron révén szerzett vezetést csapatunk vasárnapa Dorogi FC otthonában 4-1-re megnyert bajnokin.

Az első gól mindig fontos. Így volt ez vasárnap Dorogon is, ahol a Szombathelyi Haladás Borvető Áron fejesgóljával szerzett vezetést a 26. percben. A tavaly nyáron igazolt támadónak ez volt az első gólja a bajnokságban. Felkészülési mérkőzéseken és a Magyar Kupában már betalált Borvető, de a bajnokságban még váratott magára a gólja.

- Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy elterveztük, de jókor szereztünk vezetést, jókor szereztük a gólokat, ami meghatározta a mérkőzést is, megalapozta a végül sima győzelmet – mondta Borvető. – A harmadik gólunk pedig magabiztosságot adott és bár utána szépített a Dorog, rá tudtunk tenni egy lapáttal és a negyedik gólunkkal végleg lezártuk a meccset. A gólom? Az utóbbi időben sokat gyakoroltuk a különböző szögletvariációkat, egy ilyen akció után született ez is. Horváth Rajmund tökéletesen adott be, örülök, hogy sikerül befejelnem. Tény, rányomta a bélyegét a játékomra, hogy eddig nem sikerült gólt szereznem, nagyon örülök, hogy végre betaláltam. De most ennél is fontosabb, hogy a csapat jó formába került, én pedig ott segítek, ahol tudok – remélem további gólokkal. Nagyon sokat jelentett Michal Hipp bizalma, ritka, hogy ennyire bízzanak egy csatárban – örülök, hogy végre kicsit meg tudtam hálálni. A folytatásban több, a kiesés ellen küzdő csapattal játszunk, egyik sem lesz könnyű mérkőzés, de azon leszünk, hogy minél több pontot szerezzünk és minél előbbre végezzünk.

                                        Borvető Áron eddig is küzdött-hajtott - most a gólszerzés is összejött

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel az Ajka elleni bajnokira

Online már megvásárolhatóak a jegyek a vasárnapi, FC Ajka elleni hazai bajnokira, míg a Haladás Ajándékboltban szombaton kaphatóak elővételben a belépők.
0 1 0 2024.05.16. 12:10
Megtekintés
Tulajdonosi egyeztetés

Ma rendkívüli tulajdonosi egyeztetésen tárgyaltak arról, hogy a Szombathelyi Haladás Kft. a következő szezonra vonatkozó licenc kérelme az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága részéről 2024.05.10-én elutasításra került, a pénzügyi kritériumok nem megfelelősége miatt.
0 0 0 2024.05.15. 21:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink