Szombathelyi Haladás


Csató Martin: újabb sérülés


2023.04.27. 14:00
PA

Belső védőnknek ismét elszakadt a combizma, véget ért számára a bajnokság.

Csató Martinnak még március elején, az ajkai mérkőzés előtt szakadt el a combhajlítóizma. A védő akkor abban bízott, hogy április közepén újra futballozhat. Nem így történt – újra elszakadt a combizma, ezúttal máshol.

- A Gyirmót elleni mérkőzés után kezdtem újra az edzéseket, ám nem sokáig tudtam tréningezni, ugyanis még azon a héten - ugyanúgy a jobb combomban - ismét fájdalmat éreztem – csak éppen máshol – mondta Csató. – Az MRI-vizsgálat és a tünetek alapján újra elszakadt a combizmom, azért nem mondom teljesen biztosra, mert folyadék van a combomban és nem látni rendesen, mi van alatta. De úgy fest, hogy ismét elszakadt, úgyhogy számomra véget ért a bajnokság.

                                                           Csató tavasszal már nem lép pályára

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel az Ajka elleni bajnokira

Online már megvásárolhatóak a jegyek a vasárnapi, FC Ajka elleni hazai bajnokira, míg a Haladás Ajándékboltban szombaton kaphatóak elővételben a belépők.
0 1 0 2024.05.16. 12:10
Megtekintés
Tulajdonosi egyeztetés

Ma rendkívüli tulajdonosi egyeztetésen tárgyaltak arról, hogy a Szombathelyi Haladás Kft. a következő szezonra vonatkozó licenc kérelme az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága részéről 2024.05.10-én elutasításra került, a pénzügyi kritériumok nem megfelelősége miatt.
0 0 0 2024.05.15. 21:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink