Szombathelyi Haladás


Régi-új légiósok


2016.12.29. 14:10
Pum András

A spanyol Fernando Llorente a Haladásnél kezdi el a felkészülést, és visszatér honfitársa, Ezequiel Calvente.

A január 4-i és 5-i orvosi vizsgálatokat követően 6-án, azaz egy hét múlva pénteken tartja idei első edzését Mészöly Géza, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője. Egy új arcot biztosan felfedezhetnek a szezonnyitó tréningre kilátogató szurkolók: a 26 éves spanyol középpályás, Fernando Llorente (a Swansea-ban játszó, 24-szeres válogatott csatár csak névrokona) próbajátékra érkezik. Llorente jelenleg a román ACS Poli Timisoara futballistája, de klubjánál anyagi gondok adódtak, így a középpályás adott esetben ingyen távozhatna. Llorente korábban hazájában másod- és harmadosztályú klubokban – Villareal, Burgos, Sabadell – futballozott, nyáron a Belenenses igazolta le, ám mivel a portugál csapat likviditási gondokkal küszködött, visszatért Temesvárra. 

– Llorentén kívül az első tréningre várjuk Ezequiel Calventét is, akit még nyáron egy évre kölcsönben szerződtettünk, de sérülése miatt egyetlen bajnokin sem játszott – mondta Tóth Miklós, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás ügyvezető igazgatója. – A hírek szerint immáron teljesen egészséges – meglátjuk. Itt lesz az első tréningen a korábban próbajátékon megfelelt nigériai Funsho Bamgboye, ha sikerül megegyeznünk vele, szerződtetjük.

                                            Calvente január 6-án Szombathelyen kezdi el a felkészülést

- Felépült combsérüléséből ausztrál támadónk, David Williams, ő is csatlakozik a csapathoz. Kérdéses viszont a Lucchesében kölcsönben szereplő Leandro Martínez sorsa. Az olasz harmadosztályú klubnál anyagi gondok támadtak, így játékosunk távozik. Hogy hol folytatja, az egyelőre nyitott kérdés. Lehet, hogy nálunk, de elképzelhető, hogy kölcsön-, vagy eladjuk - zárta szavait Tóth Miklós.

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink