Szombathelyi Haladás


A hajrában egyenlítettünk


2024.02.11. 21:40
PA

A labdarúgó NB II. 20. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-re végzett a Kozármislennyel.

Szombathelyi Haladás-HR-Rent Kozármisleny 1-1 (0-1). Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 619 néző, NB II.-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Móri.

Haladás: Pálfi  Nyíri, Jagodics, Csonka, Bolla (Tarján, 46.) – Horváth R. (Mohos, 58.), Rácz. (Szakály. 70.), Zvekanov, Erdei – Pintér (Kelemen, 58.), Csernik (Jancsó, 46.). Edző: Aleksandar Jovic.
Kozármisleny: Lékai  Schuszter, Gajág, Ikonomou, Túri – Nagy E. (Tóth Z., 88.), Horváth D.  Hegedűs (Vajda R., 55.), Molnár Á. (Nagy M., 65.), Horváth P. (Daru, 55.) – Kirchner (Major, 65.). Edző: Aczél Zoltán.
Gólszerzők: Tarján (85.), ill. Molnár Á. (22.)

22. perc: Labdát szereztek a vendégek, majd Molnár Ádin 20 méterről óriási gólt lőtt a bal felső sarokba (0-1).

24. perc: Kirchner kapott labdát, ám ziccerből, kilenc méterről a bal sarok mellé helyezett.

60. perc: Tarján ívelt középre, Jancsó nyolc méterről kapura fejelt, de Lékai védett

61. perc: Rácz kapott labdát a bal oldalon a tizenhatoson belül, 11 méteres bal sarokra tartó lövését védte Lékai

81. perc: Horváth Dániel 18 méterről, tiszta helyzetből centikkel lőtt a bal felső sarok mellé.

85. perc: Erdei jobbról elvégzett szabadrúgását a kapu elé berobbanó Tarján hat méterről a hosszú, bal sarokba fejelte (1-1

                                                           Tarján lövésével egyenlített a Haladás

A vasiak kezdték jobban a mérkőzést, de igazán veszélyes helyzetig nem jutottak el. A vendégek biztos védekezésből indított támadásokkal próbálkoztak. Aztán a félidő derekán egyre-másra vezette támadásait a vendéggárda, és Molnár Ádin bombagóljával meg is szerezte a vezetést. Átvette az irányítást a szombathelyi csapat, de támadásaiban vajmi kevés volt az átütőerő – a baranyaiak viszont életveszélyesen kontráztak.

A szünet után magasabb fokozatba kapcsolt a Haladás, kisebb-nagyobb helyzeteket sikerült is kialakítania. Mindkét edző sorozatos cserékkel igyekezett segíteni csapatát. Változatos volt a mérkőzés, a hazaiak beszorították ellenfelüket, de komoly lehetőségük mégis a vendégeknek adódott. A szombathelyiek mentek előre, és a hajrában Tarján Patrik lövésével legalább egy pontot megmentettek.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40
Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink