Szombathelyi Haladás


A Tisza-partján a Haladás


2024.04.12. 13:40
Pum András

A labdarúgó NB II. 28. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Szeged- Csanád Grosics Akadémia vendégeként lép pályára.

A szerb Aleksandar Stevanovic vezette szegediek a 4. helyen állnak a bajnoki tabellán, mindössze hat pontra a már feljutást jelentő második helytől. Érdekesség, hogy hazai pályán tavasszal hektikusan szerepelnek a Tisza-partiak, két győzelem – BVSC-Zugló 2-0, Kozármisleny 2-0 – mellett kétszer is kikaptak – Ajka 0-2, Tiszakécske 0-2. A legutóbbi fordulóban idegenben 1-0-ra legyőzték a Budapest Honvédot. További érdekesség, hogy míg a Haladás 37, addig a szegedi gárda csupán 27 gólt szerzett - ugyanakkor csak 17-et kapott.

A kék-feketék házi gólkirálya hét-hét találattal Bíró Bence és a korábban Szombathelyen futballozó Borvető Áron. És szintén Szegeden játszik az egykoron a Szombathelyi Haladásban szereplő Doncsecz Levente, Gajdos Zsolt és Nyári Patrik is. De NB I.-es múlttal bír többek között Márkvárt Dávid, Óvári Zsolt, Klausz Milán, Haris Attila is.

Az őszi mérkőzésen 1-1-re végzett a két csapat a Haladás Sportkomplexumban, gólunkat Nyíri Vince lőtte.

Az őszi meccsen Nyíri szerezte a gólunkat

JEGYINFÓK

A vendégszurkolók számára (D3 és D4 szektorok) egységesen 1000 forintba kerül a belépő.

 A stadion címe: Szent Gellért Fórum (Szeged, Dorozsmai út 2-4.) 

A Haladás-szurkolók a Kereskedő köz felől tudnak bejönni a stadionban, elkülönítve a hazai szurkolóktól. A jegypénztárak két órával a mérkőzés előtt nyitnak. A jegyvásárláshoz belépéshez személyi igazolvány, vagy szurkolói kártya szükséges.

További hírek

Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta: nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, innen pedig roppant nehéz volt visszajönni a meccsbe. Ezt követően is sok hibát követtünk el, a Kazincbarcika pedig kihasználta helyzeteit
1 0 0 2024.05.06. 10:30
Megtekintés
Vereség a Kazincbarcikától

A labdarúgó NB II. 31. fordulójában a Szombathelyi Haladás 3-1-re kikapott a Kazincbarcikától.
0 0 0 2024.05.05. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink