Szombathelyi Haladás


Zöld-fehér összecsapás


2024.04.12. 22:00
Pum András

A női labdarúgó NB I. 18. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Kocsis Sándor Sportközpontban a Haladás Viktória az FTC vendége lesz.

A bajnoki címvédő, Albert Flórián irányította FTC 47 ponttal vezeti a bajnokságot, 17 bajnokiból 15-öt megnyert, két döntetlent játszott és még nem kapott ki. A fővárosi zöld-fehéreknek a legutóbbi kerethirdetésnél három válogatott futballistájuk is volt - a törökök ellen gólt szerző Csányi Diána, valamint Fenyvesi Evelin és Papp Luca. A Fradi házi gólkirálya Csigi Eszter és Pusztai Sára 7-7 találattal. De Diószegi Fanni, Czellér Dorottya és a korábbi Haladás Viktória futballista, Gődér Brigitta is a fővárosiak meghatározó játékosa. Az FTC tavaszi ör meccséből négyet megnyert, az MTK ellen pedig 1-1-es döntetlenre végzett. A 19 ponttal a 7. helyen álló Haladás Viktória két fordulóval ezelőtt 4-0-ra nyert Székesfehérváron, majd legutóbb ugyanilyen arányban kikapott Felcsúton.

- Az elmúlt két hét nagy részét az U19-es válogatottal készülő és játszó Németh Adél, Pintér Tekla és Csejtei Emília nélkül töltöttük, előző két játékos alapembere volt a magyar válogatottnak és egy meccsen Csjetei is szerepet kapott - mondta Markó Edina, a Haladás Viktória vezetőedzője. - Ezúton is gratulálok nekik! Az FTC ellen különösebb nyomás nélkül futballozhatunk és szeretnénk jobb teljesítményt nyújtani, mint az őszi, 4-0-ra elveszített szombathelyi bajnokin. Az FTC.nél jópáran érkeztek és távoztak a télen is, kis idő kell nekik, mire összeállnak. Nálunk Sweatman, Novák, Nagypál, Kováts és Varró sérült.

 

További hírek

Megtekintés
Vereség a Kazincbarcikától

A labdarúgó NB II. 31. fordulójában a Szombathelyi Haladás 3-1-re kikapott a Kazincbarcikától.
0 0 0 2024.05.05. 21:00
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Haladás-Kazincbarcika bajnokit

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity Kazincbarcika SC-t fogadja. Élőben közvetítjük a találkozót.
1 0 0 2024.05.05. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink