Szombathelyi Haladás


A harmadik helyért játszunk


2017.01.27. 14:00
haladas.hu

A medulini Arena Kupa harmadik fordulójában a Haladás a 90. percben kapott góllal 1-0-ra alulmaradt az NK Lokomotiva Zagreb ellen.

Szombathelyi Swietelsky-Haladás-NK Lokomotiva Zagreb 0-1 (0-0). Medulin, Arena Kupa, 3. forduló.

Haladás: Király (Lévay, 60.)  –  Polgár, Jancsó (Kovács L., 68.), Devecseri, Bosnjak – Jagodics, Iszlai – Mészáros (Schimmer, 60.), Rácz, Halmosi (Calvente, 60.) – Williams (Tóth M., 68.). Edző: Mészöly Géza.

A tízcsapatos horvát elsőosztály hatodik helyén tanyázó Lokomotiva Zagreb ellen jól kezdett a Haladás, a 7. percben egy tizenhatoson belüli kezezést nem fújt be a játékvezető: így elmaradt a büntető. Nem sokkal később kilépett a zágrábiak támadója, Sunjic, de 22 méteres lövését bravúrral védte Király. Paprikássá vált a hangulat, sok volt a kemény ütközés, belemenés. Jobbára mezőnyjáték folyt, a kapuk nem forogtak veszélyben.

Szünet után is folytatódott a változatos küzdelem, de egyik kapusnak sem akadt igazi védenivalója. A hajrában aztán a Haladás eldönthette volna a találkozó. A 75. percben Calvente  bal oldalon két védő is lefutott, az alapvonalig vitte a labdát, beadását a második hullámban érkező Iszlai 13 méterről, jobbal fölé lőtte. A 90. percben a vasiak a kapujuktól 20 méterre labdát veszítettek, Lovric pedig a kiinduló kapus mellett a bal sarokba helyezett (0-1).

A mieink tehát második helyen végeztek csoportjukban, hamarosan eldől, ki lesz az ellenfelük a kedden 11 órakor kezdődő bronzmérkőzésen.

Tudósított: Vörös Csaba

További hírek

Megtekintés
Összefoglaló az NK Maribor-Haladás mérkőzésről

Három és fél percnyi anyag a szerda délutáni, 0-0-ra végződött találkozóról.
1 0 0 2019.01.16. 20:00
Megtekintés
Így látta szlovéniai meccset Horváth Ferenc

Vezetőedzőnk értékelte a szlovén listavezető, NK Maribor elleni gólnélküli döntetlent.
0 0 0 2019.01.16. 19:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink