Szombathelyi Swietelsky-Haladás


Keserű jubileum után


2017.08.28. 14:10
Pum András

Egyelőre nincs következménye a szombat esti Haladás–Puskás Akadémia (1-5) NB I-es labdarúgó-mérkőzésnek.

Keserűre sikerült Mészöly Géza jubileuma: a zöld-fehérek vezetőedzője a múlt szombati, Haladás–Puskás Akadémia (1-5) mérkőzésen 300. NB I-es mérkőzésén ült a kispadon – ebből az alkalomból köszöntötte őt a találkozó előtt Tóth Miklós ügyvezető igazgató és Vörös Csaba technikai vezető. A lefújás után már nem volt ilyen emelkedett a hangulat, a súlyos vereség miatt elkeseredett szurkolók edzőt, játékost és vezetőt is jól hallhatóan számonkértek. Nem csoda, hiszen emberemlékezet óta nem kapott öt gólt hazai pályán a szombathelyi csapat. De mióta Mészöly a tréner, azóta sem. 

– Kétségtelen, nem ilyen rajtra és főleg nem ilyen meccsre számítottunk, mint a Puskás Akadémia elleni volt – mondta Tóth Miklós. – Jól kezdtünk a Puskás ellen, meg is szereztük a vezetést, jól futballoztunk. ám amikor az ellenfél gyakorlatilag helyzet nélkül egyenlített, feszültté váltak a játékosok. Ész nélkül mentünk előre, mondhatni kispályás gólokat kaptunk. Nagyon rosszul nézett ki kívülről a találkozó. Ami a folytatást illeti, Mészöly Gézával leülünk és értékeljük a meccset, de ebben nincs semmi különös, ez bevett szokás. Azt most még nem tudom megmondani, lesz-e következménye az eddigi szereplésnek, ne menjünk a a dolgok elé. 

A csütörtöki Lettország, és a vasárnapi Portugália elleni világbajnoki-selejtező miatt a hétvégén nem rendeznek fordulót a bajnokságban.

A szombathelyiek csütörtökön 17.30-as kezdéssel az ausztriai Kirschlagban az osztrák másodosztályú Wiener Neustadt ellen lépnek pályára. Pénteken pedig öltözőavatóra hivatalosak a zöld-fehérek: 18 órai kezdettel a Győr-Moson-Sopron megyei II. osztályú gárda, a FSC Hegykő otthonában szerepelnek.

További hírek

Megtekintés
Távozott Stef Wils

Távozott csapatunk belga belső védője, Stef Wils. A futballista befejezi játékospályafutását.
5 0 0 2018.06.20. 17:10
Megtekintés
Boldog születésnapot, Máté!

Június 20-án ünnepli 20. születésnapját, csapatunk támadója, Tóth Máté.
0 0 0 2018.06.20. 17:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink