Szombathelyi Swietelsky-Haladás


Biztató ausztriai döntetlen


2017.08.31. 20:10
haladas.hu

Edzőmeccset játszott a Haladás a Wiener Neustadt vendégeként – a zöld-fehérek gólnélküli döntetlenre végeztek ellenfelükkel.

A Haladás – már az új szakmai stábbal a kispadon – az ausztriai Kirschlagban játszott edzőmérkőzést az osztrák másodosztály listavezetőjével.

Szombathelyi Swietelsky-Haladás–Wiener Neustadt (osztrák) 0-0. – Kirschlag, 100 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.
Haladás, I. félidő: Gyurján – Polgár, Schimmer, Jagodics, Devecseri – Kiss B., Kovács – Martínez, Rácz, Ramos – Williams.

II. félidő: Rózsa – Tóth D., Jánvári, Jagodics, Németh M. – Kiss B. (Tóth M., 75.), Németh M. – Funsho, Petró, Halmosi – Grumics. Edző: Pacsi Bálint. 

A Haladásban Mészáros Karol fogászati beavatkozás, Stef Wils és Bosnjak Predrag boka-, Pinte Patrik térdsérülés, Tóth Benjamin comb-izomhúzódás miatt hiányzott.

Harcos, hajtós meccset vívtak a felek – nem kímélték egymást a játékosok. Inkább a Haladás uralta a meccset, több helyzetet dolgozott ki. A 17. percben Rácz ziccere maradt ki, válaszként egy osztrák labda csattant a kapufán. A 41. percben Ramos harcolt ki 11-est – a játékvezető azonban nem ítélt büntetőt.

Fordulás után Grumics veszélyeztetett, majd Funsho szerzett szép gólt, de a játékvezető lest ítélt. Aztán Petró, majd ismét Funsho veszélyeztetett, sikertelenül. A hajrá is a Haladásé volt, de a gólt nem sikerült begyötörni.

                                            Funsho Bamgboye kétszer is nagy helyzetbe került

– Tetszett, hogy egységesek, agresszívak voltunk – értékelt a Haladás trénere, Pacsi Bálint. – Örülök, hogy egy jó erőt képviselő ellenféllel szemben le tudtuk hozni a meccset kapott gól nélkül. A mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket.

További hírek

Megtekintés
Nyertek a Hali-lányok

Jól sikerült a női labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás-Viktória FC bajnoki főpróbája: Tálosiék három góllal verték a Király SZE U16-os fiúcsapatát.
0 0 0 2018.02.18. 14:30
Megtekintés
Mindenki Újpestre!

Nagy az érdeklődés a február 24-i, Megyeri úti bajnoki iránt, a Haladás-szurkolók buszos utat is szerveznek.
0 0 0 2018.02.17. 11:55

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 
 
 

Támogatóink