Szombathelyi Haladás


Szarvaskendre utazunk


2017.09.19. 18:40
haladas.hu

A Magyar Kupa legjobb 64 közé jutásáért szerdán 15 órai kezdettel a Szombathelyi Swietelsky-Haladás a megyei II. osztályú Szarvaskendi SE vendége lesz.

A házigazda, a megyei II. osztály Körmendi-csoportjában szereplő Szarvaskend eddig mind az öt bajnokiját megnyerte, ezzel vezeti csoportját. Ráadásul a kupában is jól teljesítettek eddig. Ettől persze kötelező a Haladás számára a továbbjutás.

- Az idén öt bajnokink volt, mindegyiket megnyertünk - jelezte Tompa Róbert,a Szarvaskend SE vezetedzője. -  A három megyei I-es kupaellenfelünket – a Jánosházát, a Kőszeget és a Rábapatyot – biztosan vertük. Vagyis jó formában vagyunk. Ugyanakkor tudjuk jól, hogy a Haladással nem vagyunk egy súlycsoportban – bármilyen csapatot is állítanak ki ellenünk a szombathelyiek. Szeretnénk egy jót focizni, egy jó meccset játszani. Elsősorban a tisztes helytállás reményében lépünk pályára, de megpróbáljuk megnehezíteni ellenfelünk dolgát. Bízom benne, hogy sok néző lesz kíváncsi a találkozóra. A meccs után pedig egy vacsorára vendégül látjuk a zöld-fehéreket. Várható összeállítás: Esztergályos – Nagy Á., Tóth A., Földes, Csillag – Kunovics, Németh T., Németh B. – Jóna Sz., Vörös N., Tóth G.

- Nagyon örülünk, hogy Vas megyei csapattal játszunk, fontosak számunkra ezek a mérkőzések. Már csak azért is, mert így találkozhatunk a helyi és a környékbeli Haladás-drukkerekkel - tudtuk meg Pacsi Bálinttól, a Haladás trénerétől.

Összeállítás: Rózsa – Tóth D., Schimmer, Jánvári, Németh Milán – Tóth B., Rácz, Martínez (Petró) – Mészáros, Funsho (Grumics), Medgyes. 

További hírek

Megtekintés
Haladás II.-Bük

Vasárnap 17 órakor a Büki TK együttesét fogadja a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.04.27. 22:00
Megtekintés
Visszatérés góllal

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában a Haladás Viktória 2-2-re végzett a Szekszárddal. A súlyos sérülése és műtétje után egy év elteltével visszatérő, csereként beálló Kiss-Lantos Hanna a 93. percben egyenlített.
1 40 0 2024.04.27. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink