Szombathelyi Haladás


Diósgyőrben női együttesünk


2021.11.12. 21:10
haladas.hu

A Simple Liga női labdarúgó NB I. 11. fordulójában szombaton 13.30-as kezdéssel a Haladás-Viktória FC a DVTK vendége lesz.

A diósgyőriek legutóbbi három meccsükből az utolsó kettőt elveszítettek, egy hete 3-1-re kikaptak a Győr vendégeként. A Bém Gábor vezette piros-fehérek azonban a szombathelyiekhez hasonló cipőben jártak: több játékosukat is nélkülözték sérülések, betegségek miatt. A Haladás-Viktória egy hete fontos győzelmet aratott: Székely Tibor csapata 2-1-re verte az Astrát. A DVTK 13 ponttal az ötödik, a Haladás-Viktória ugyancsak 13 ponttal a negyedik. A negyedik fordulóban a két csapat 2-2-re végzett Szombathelyen.

– Az Astra elleni sikerünknek köszönhetően jó hangulatban edzettek a játékosok, de ez nem meglepő, hiszen a lányok mentalitását mutatja, hogy amikor nem jöttek a pontok, akkor is ugyanolyan hittel, lelkesedéssel készültek – mondta Székely Tibor, a Haladás-Viktória FC edzője. – A DVTK egy jól szervezett csapat, remek támadókkal – ennek megfelelően stabil védekezésből gyorsan megy át támadásba. Nagyon jó, harcos mérkőzést, ki-ki meccset várok, amelyiken a pillanatnyi forma dönthet. Ha már ilyen messze elutazunk, ponttal, vagy pontokkal szeretnénk hazatérni.

- Lassacskán visszatérnek a beteg játékosaink, ugyanakkor a kihagyás miatt nem mindenki van 100 %-os állapotban - mondta Bém Gábor, a dvtk.eu oldalon. - Nem csak nekünk, hanem ellenfelünknek is vannak hiányzói, akiket ők is fiatal labdarúgókkal pótoltak. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy itthon tartsuk a három pontot. 

További hírek

Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás bajnokit

A pécsi klub élőben közvetíti a 17 órakor kezdődő Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgó-mérkőzést.
1 0 0 2024.04.28. 15:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink