Szombathelyi Haladás


Egy gól, egy pont


2022.02.14. 15:00
PA

A Szombathelyi Haladás támadója, Lencse László tétmeccsen megszerezte első gólját csapatunkban.

Télen igazolt támadónk az NK Aluminij elleni porecsi felkészülési-mérkőzésen büntetőből már betalált, Békéscsabán pedig tétmeccsen is megszerezte első gólját a Haladásban. Lencse László azonban nem elégedett, hiszen a Hali - bár győzni utazott a Viharsarokba - 1-1-es döntetlennel térhetett haza.

- Mindig jó érzés gólt szerezni, örülök is neki, de elcseréltem volna a találatomat a győzelmünkre - jelezte Lencse László. - Sajnos egy félidőnyi előnyt adtunk a Békéscsabának, ha végig úgy futballoztunk volna, mint a szünet után, akkor mienk a három pont. 

- Mitől javult fel a játékunk a második félidőre?

- Talán attól, hogy belehajszoltuk magunkat abba, hogy igenis sokkal több van a meccsben, több a keresnivalónk, elhittük, hogy nyerhetünk. Ehhez megvoltak a lehetőségeink is, ám ha nem rúgjuk be a helyzeteinket, akkor ez van. Szünet után sokkal jobban játszottunk a Békéscsabánál, úgyhogy szomorú vagyok a végeredmény miatt. Ez ugyanis egy nyerhető mérkőzés volt. De megyünk tovább, vasárnap jön a következő meccs, amit meg kell nyernünk. A gólom? Mielőtt jött a beadás, már éreztem, hová kell helyezkednem, a védőről lecsorgó labdát pedig bevágtam.

- Győrött gólpasszt adtál, a Nyíregyháza ellen büntetőt harcoltál ki, Békéscsabán betaláltál - elégedett vagy az eddigi teljesítményeddel?

- Á, dehogy! Nem vagyok elégedett. Tudom, hogy ennél sokkal többre vagyok képes, de az utóbbi bő fél évben Gyirmóton hiányzott a sorozatterhelés, a meccsek. De alakulok, ha folyamatosan a pályán vagyok, akkor hamarosan ismét a régi leszek. A győzniakarásom viszont nem változott, Békéscsabán is kaptam egy sárga lapot reklamálásért - úgy éreztem, szabálytalankodtak velem szemben, de a bíró másként látta. Mindenesetre a csapat valamennyi edzésen becsületesen dolgozik, minden beleadunk, úgyhogy bizakodó vagyok.

 

További hírek

Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint igazságos döntetlent játszottunk Pécsett.
1 0 0 2024.04.29. 20:00
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink