Szombathelyi Haladás


Szegeden a Haladás


2022.02.25. 15:05
haladas.hu

A Merkantil Bank Liga NB II. 25. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Szeged Csanád-Grosics Akadémia vendég lesz.

Tavasszal remekül szerepelnek a szegediek: négy meccsen három győzelem és egy döntetlen a mérlegük. A nyitányon idegenben 1-1-re végeztek a III. kerülettel, majd odahaza 3-0-ra verték a Budafokot, 2-1-re a Dorogot, legutóbb 4-0-ra nyertek Tiszakécskén. A Tisza-partiak így 45 ponttal már a bajnoki tabella harmadik helyen tanyáznak. A szegedieket a vasárnapi bajnokin – a vezetőedző Dragan Vukmir eltiltása miatt – a korábbi kiváló Haladás-csatár, a másodedző Andorka Péter irányítja. A kék-feketék keretét erősíti a volt szombathelyi Gajdos Zsolt is. Házi gólkirályuk tíz találattal a legutóbb Tiszakécskén duplázó Horváth Krisztofer, de a támadósort erősíti Germán Tamás, Daru Bence is. Es a Mol Fehèrvàrtól kölcsönvett Csoboth Bence is gólveszélyes labdarúgó. Azaz jó játékosokból áll a Szeged, nem véletlen előkelő helyezésük.

Ami a Haladást illeti, egy-egy győzelem és döntetlen mellett két vereséget gyűjtöttek be eddig a vasiak, utolsó három bajnokijukon viszont csak egy pontot szereztek. Az viszont biztató, hogy tavasszal idegenben veretlenek vagyunk, Győrött 2-0-ra nyertünk, Békéscsabán 1-1-re végeztünk.

További hírek

Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint igazságos döntetlent játszottunk Pécsett.
1 0 0 2024.04.29. 20:00
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink