Szombathelyi Haladás


Vezetőedzőnk értékelése


2022.02.27. 20:10
haladas.hu

Így látta a Szeged-Csanád Grosics Akadémia-Szombathelyi Haladás (1-1) mérkőzést Németh Szabolcs.

- Büszke vagyok a csapatra, mindent megtett annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el - mondta Németh Szabolcs. - Nagyon jó, küzdelmes mérkőzésen egy nagyon jó Szegedtől hoztunk el egy pontot. A meccs előtt aláírtam volna a döntetlent, viszont így, hogy a 90. percben ziccert hibáztunk, hiányérzetem van.

- Úgy tűnt, a csapatvédekezés remekül működött.

- Nagyon szervezettek, stabilak voltunk, a hazaiak nem találtak rajtunk fogást, ha kellett, a fiúk remekül kisegítették egymást. Az előrejátékban pedig voltak lehetőségeink. Külön öröm, hogy a négy fiatal, Tarján Patrik, Mario Lucas Simut, Szijjártó Ármin, Tóth Milán jól helytállt. Hiszen sok hiányzónk volt, de a helyükre lépők bizonyították, lehet rájuk számítani. A rutinosabb játékosaink is odatették magukat, emellett példaértékűen segítették a fiatalokat. 

- Fontos pontot szereztünk a harmadik helyen álló Szeged otthonában.

- Így van, fontos volt, mert a Szeged nem növelte előnyét velünk szemben. Másrészt erre a szív-lélek játékunkra lehet építeni, ha így futballozunk a következő fordulóban odahaza a Dorog ellen is, akkor mienk lehet a három pont.

További hírek

Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint igazságos döntetlent játszottunk Pécsett.
1 0 0 2024.04.29. 20:00
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink