Szombathelyi Haladás


Tiszakécskén a Hali


2022.03.08. 15:00
PA

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 27., szerdai fordulójában 18 órakor a Szombathelyi Haladás a Tiszakécske otthonában lép pályára.

Habár a Tiszakécske a őszi szezont 15 ponttal az utolsó helyen zárta, tavasszal remekel. Az idei hat fordulóban négy győzelmet aratott - utolsó két meccsét megnyerte. Az alföldiek tehát kiváló formában vannak, jelenleg 27 ponttal a 15. helyen állnak. Persze ha a keretüket nézzük, nem is olyan meglepő a jó szereplés. Holczer Ádám, Eke Uzoma, Vachtler Csaba, Balázs Benjámin, Beliczky Gergő, a korábbi szombathelyi Gyurján Bence, Pál András vagy a házi gólkirály, Heffler Norbert egyaránt az első osztályt megjárt játékos. Visinka Ede vezetőedző csapata az elmúlt hétvégén Tiszakécskén 2-0-ra nyert a Budafok ellen, a gólokat Gyurján és Vachter szerezték.

Ami az ötödik helyen álló Haladást illeti, amennyire gyengén szerepel tavasszal hazai pályán a zöld-fehér csapat, annyira jól megy idegenben. Három vidéki meccsén egy győzelem és két döntetlen az idei mérlege. Nyertünk Győrött, döntetlent játszottunk Békéscsabán és Szegeden. Ősszel a Haladás Tóth Milán 24. percben szerzett góljával 1-0-ra nyert a Tiszakécske ellen.
 

További hírek

Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50
Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink