Szombathelyi Haladás


Gólpassz után győztes gól


2022.08.08. 09:00
PA

Második bajnoki mérkőzésén megszerezte első gólját a Szombathelyi Haladás nyáron igazolt csatára, Molnár Rajmund.

A korábban a portugál Benfica U19-es csapatát is megjárt, legutóbb Csákváron futballozó Molnár Rajmund az első bajnokin csereként állt be és gólpasszt adott. Ezúttal, a Nyíregyháza ellen idegenben 1-0-ra megnyert bajnokin kezdőként kapott lehetőséget és az első félidő ráaádásban, a 45+1. percben megszerezte első gólját zöld-fehérben. Ráadásul ez a találat három pontot ért a Haladásnak.

- Jól kezdtük a meccset, benyomtuk a Nyíregyházát, megvoltak a ziccereink is, csak éppen nem tudtuk kihasználni őket - mondta a 19 éves Molnár Rajmund. - Úgy érzem az első félidőben végig kontrolláltuk a játékot. A gólom? Egy nagyon szép kombináció végén Csernik Kornél továbbított Borvető Áronnak, aki visszapasszolta a labdát, én pedig a második hullámban érkezve a hálóba lőttem. Természetesen nagyon örültem a gólomnak! A szünetben azt kérte tőlünk a mester, hogy ugyanazt a játékot játsszuk, mint amit az első félidőben, ugyanúgy folytassunk mindent. A második félidő már kicsit nehezebb volt, a Nyíregyháza támadott, de nagyon jól helytálltunk, mindenki nagyot küzdött. Nagyon örülök, hogy sikerült megtartanunk az előnyünket. Noha sok új játékos érkezetta nyáron, azért valamennyire már érezzük egymást, de kell még egy kis idő, mire már tudjuk, hogy ki merre mozog - kell még egy kis idő, hogy ez a kapocs kialakuljon. Számomra nyilván fontos volt, hogy minél előbb megszerezzem első gólomat, boldog vagyok, hogy a Csákvár elleni gólpasszom után ezúttal gólt szereztem. Örülök annak is, hogy kezdőként kaptam lehetőséget, remélem, hogy a kezdőben maradok - de ezt majd a mester eldönti. Új játékosként még tartozok a csapatnak a beugróval, most pedig megszereztem az első gólomat, nos, szerintem ez is kötelezettséggel jár. Úgy érzem, rosszul jövök ki ebből...Komolyra fordítva a szót: természetesen ez édes teher!

                                                              Molnár Rajmund gólpassz után gólt szerzett

- Mennyire voltak nehezek a körülmények? 

- Nem volt egyszerű, hiszen kicsi volt a játéktér és a pálya talaja sem volt ideális. Persze ez mindkét csapatot egyformán zavarta, meggyőződésem, hogy egy jobb minőségű pályán jobb meccset vívtunk volna. De a legfontosabb számunkra, hogy megszereztük a három pontot!

További hírek

Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint igazságos döntetlent játszottunk Pécsett.
1 0 0 2024.04.29. 20:00
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink