Szombathelyi Haladás


Edzőváltás a Haladás-Viktóriánál


2022.09.30. 13:40
PA

Közös megegyezéssel távozott a Haladás-Viktória FC női NB I.-es labdarúgócsapatától Székely Tibor vezetőedző.

Edzőt váltott a női labdarúgó NB I. 9. helyén álló Haladás-Viktória FC: a csapat eredménytelensége miatt közös megegyezéssel távozott az együttestől Székely Tibor vezetőedző. A szakember 2021 január végén, Szabados György helyére érkezett Szombathelyre, a vasiak akkor a nyolccsapatos első osztály 6. helyén álltak. A szombathelyiek hektikus tavasz után az utolsó fordulóban biztosították be, hogy osztályozó nélkül az NB I.-ben maradtak. A magunk mögött hagyott bajnokságban - egy, már megerősített csapattal - az alapszakasz negyedik helyén végeztek, majd a bronzmérkőzést elveszítve szintén a negyedik helyen fejezték be a bajnokságot. A Magyar Kupában pedig döntőt játszottak és ezüstérmet szereztek. A 2022/23-as bajnokság jól, egy Kelen elleni hazai 2-0-al indult, majd az utóbbi öt meccsükből négyet is elveszítettek az egyébként sérülésektől tizedelt vasiak és mindössze egy döntetlent játszottak. Legutóbb hazai pályán 3-0-ra kikaptak az MTK-tól, jelenleg a 12 csapatos első osztályban négy ponttal a 9. helyén tanyáznak a szombathelyiek.

A vártnál gyengébb szereplés nem maradt következmények nélkül, a Haladás-Viktória FC és Székely Tibor  közös megegyezéssel szerződést bontott. 

                                                                     Székely Tibor távozott Szombathelyről

A soron következő, 7. fordulóban a vasiak szombaton 15 órakor a szegedi Szent Gellért Fórumban a 8. helyen álló Kész-St. Mihály-Szeged ellen lépnek pályára. A mérkőzésen a csapatot megbízott vezetőedzőként a korábbi szövetségi kapitány, egykori Viktória-tréner, Markó Edina irányítja.

További hírek

Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás bajnokit

A pécsi klub élőben közvetíti a 17 órakor kezdődő Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgó-mérkőzést.
1 0 0 2024.04.28. 15:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink