Szombathelyi Haladás


Megérdemelt Haladás-győzelem


2022.10.05. 21:00
PA

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában még a kihagyott tizenegyes is belefért a Kazincbarcika ellen - 1-0-ra nyertünk.

Szombathelyi Haladás–Kolorcity Kazincbarcika SC 1-0 (1-0). Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 934 néző, NB II.-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Móri T.

Haladás: Verpecz – Simut, Csató, Németh M., Bosnjak (Tóth M., 73.) – Csilus, Derekas, Rácz (Hursán, 83.), Doktorics – Csernik, Borvető (Lencse, 93.). Edző: Michal Hipp.

Kazincbarcika:  Megyeri – Szemere (Kovács D., 66.), Ur, Lippai, Süttő – Heil, Nagy J. (Csatári, 46.), Székely (Ádám, 46.),  Kállai Z., – Benkő (Szabó B., 66.), Laczkó (Puska, 75.). Edző: Varga Attila.

Gólszerző: Csilus (37. perc).

25. perc: Rácz emelt remekül Doktoricshoz, a támadó kilenc méterről, nagy helyzetből, kapásból Megyeribe lőtt

36. perc: GÓÓÓL! Jobb oldali szöglet után Bosnjakhoz került a labda, a védő balról, 14 méterről lőtt, Megyeri védett, a kipattanót Csilus hat méterről a kapu közepébe vágta! 1–0

                                                     Gólöröm szombathelyi módra

62. perc: Doktorics tört be a tizenhatoson belülre, majd hét méterről a rövid, jobb sarok mellé lőtt. 

77. perc: Rácz bal oldali szögletét Németh Milán fejjel továbbcsúsztatta, a jobb oldalon érkező Derekas éles szögből, hat méterről tüzelt, Megyeri védte a rövid, bal sarokra tartó lövést.

90+1. perc: Csernik tört be a bal oldalon a tizenhatoson belülre, amikor buktatták. A tizenegyest Borvető a jobb sarok felé lőtte, de Megyeri védett!

Nagy lendülettel kezdtek a szombathelyiek, látszott, mihamarabb szeretnék megszerezni a vezetést. A vasi rohamok idővel alábbhagytak, a vendégek vezettek is néhány – teljesen veszélytelen – ellentámadást. Aztán ismét rátett egy lapáttal a Haladás, egykapuzott, beszorította ellenfelét. Eredményesen tette: a félidő hajrájában megszerezte a vezetést Csilus Tamás közeli góljával (1–0).

A szünet után is a vasiak játszottak jobban, a vendégek nem tudtak kibontakozni. Ám a szombathelyi helyzetek kimaradtak, a ráadásban Borvető Áron büntetőt is hibázott. Azonban ezen a napon ez is belefért, a Haladás így is megnyerte a mérkőzést – győzelme teljesen megérdemelt. A vasiak akár nagyobb arányban is nyerhettek volna.

További hírek

Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás bajnokit

A pécsi klub élőben közvetíti a 17 órakor kezdődő Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgó-mérkőzést.
1 0 0 2024.04.28. 15:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink