Szombathelyi Haladás


Ellenfélnéző - Gyirmót FC Győr


2022.10.07. 09:20
Pum András

Vasárnapi riválisunknál több, volt szombathelyi futballista is szerepel.

A korábbi Haladás-edző, Csertői Aurél irányította, az NB I.-től az előző bajnokság végén búcsúzó Gyirmót nyáron ugyan elveszítette házi gólkirályát, a szentpéterfai származású Varga Barnabást, ennek ellenére a visszakerülésért küzd a másodosztályban. A sárga-kékek 19 ponttal a harmadik helyen állnak a bajnokságban. Érdekesség, hogy míg öt idegenbeli meccséből négyet megnyertek, egyszer döntetlent játszottak, addig hazai pályán két siker mellett három vereséget is begyűjtöttek a Győr-Moson-Sopron megyeiek. A gyirmótiak két legutóbbi hazai meccsüket - Diósgyőri VTK 1-2, Nyíregyháza 2-3 - elveszítették. A legutóbbi, hétközi fordulóban viszont 2-0-ra nyertek Győrött.

A Gyirmót keretében négy exszombathelyi futballista is szerepel: Polgár Kristóf, Nagy Patrik, Medgyes Zoltán és Simon András. A gyirmótiak legeredményesebb játékosa a középpályás Nagy Patrik. Érdemes figyelni Medgyesre is, a korábbi Hali-csatár az utolsó három meccs mindegyikén betalált. 

További hírek

Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50
Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink