Szombathelyi Haladás


Száztíz százalékra készül


2023.02.01. 15:30
PA

A Szombathelyi Haladás korosztályos válogatott csatára, Szijjártó Ármin súlyos sérülése és műtétje után hamarosan ismét bevethető lesz.

Mint arról korábban beszámoltunk, Szijjártó Ármin még július közepén szenvedett súlyos sérülést:  az egyik edzésen elszakadt a bal térdében a keresztszalagja. A fiatal csatárt megműtötték és olyannyira jól halad a felépülése, hogy múlt héten már bizonyos feladatokat a csapattal együtt végzett el. A 18 éves veszprémi születésű, az Illés Akadémián is nevelkedett futballistának két és fél éve a másik térdében szakadt el a keresztszalagja, akkor nyolc hónapot hagyott ki.

- A rehabilitáció során izomerősítő gyógytornásszal dolgoztam, például izomerősítő gyakorlatokat végeztem és minden olyat, amilyent egy műtét után szokás – mondta Szijjártó. – Nagyjából decemberben úgymond szintet léptem, onnantól már keményebb munkát végeztem, kondiztam, futottam is. Most már az edzések bizonyos feladatain részt tudok venni. Erőnlétileg nem volt gondom, jól bírtam a tréningeket, viszont a térdemnek még szoknia kell a terhelést. 

                                                          Szijjártó Ármin készül a visszatérésre

- Hosszú időszakon vagyok túl, az eleje, az első egy-két hónap különösen nehezen telt, akkor nem sokmindent csinálhattam - folytatta Szijjártó. -  De már az utóbbi hónapokat is – ha lehet ilyet mondani – élveztem, hiszen rendesen elfáradtam a nap végére. Hét hónapja volt a sérülésem és ha minden jól megy, két-három hét múlva már minden gyakorlatot végigcsinálhatok. Sajnos pár napja belázasodtam, fáj a torkom, a héten nem tréningezhettem, de jövő héten remélem visszatérhetek. Nem estem ki a vérkeringésből, vezetőedzőnk, Michal Hipp korábban is folyamatosan kérdezte, hogy vagyok – ez is nagyon jólesett. Tisztában vagyok vele, hogy sokat kihagytam, idő kell, mire visszanyerem formámat. Tavasszal nem is lehet más célom, mint, hogy néhány bajnokin játsszak, abban mindenki biztos lehet, hogy – ha lehetőséget kapok - nem száz, hanem 110 százalékot nyújtok majd!

További hírek

Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint igazságos döntetlent játszottunk Pécsett.
1 0 0 2024.04.29. 20:00
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink