Szombathelyi Haladás


Jubileumot ünnepel a Haladás Viktória


2023.02.28. 17:30
PA

A szombathelyi női futballcsapatot 1993-ban alapították, nyáron neves külföldi együttes is pályára léphet a Haladás Sportkomplexumban.

Idén ünnepli alapításának 30. évfordulóját a Haladás Viktória női NB I.-es labdarúgócsapata. A vasiak méltóképpen szeretnének megemlékezni a jeles esztendőről.

- Még 1993-ban alakult meg az akkor Viktória néven futó anyaegyesület – mondta Markó Edina, a Haladás Viktória korábbi futballistája, edzője, aki most is vezetőedzőként irányítja a csapatot. – Szeretnénk a 30 éves jubileumot egész esztendőn át tartó rendezvénysorozattal megünnepelni. Idén rendeztünk már általános iskolai tornát, gyermektornát, lesznek még utánpótlásrendezvényeink is. A nyár folyamán pedig szeretnénk egy neves külföldi együttes ellen amolyan gálameccset vívni – már felvettük a kapcsolatot néhány csapattal. Azon a napon nem csak a felnőttcsapatunk, hanem az utánpótlásgárdáink is pályára lépnének – egy egész napos eseményt tervezünk. De ne szaladjunk ennyire, a 30 év kapcsán jövő szerdán ugyanis a Haladás Sportkomplexum VIP-termébe hívjuk azokat a támogatóinkat, akik bármilyen formában segítették az alapítás óta a csapatot. A Haladás Viktória NB I.-es gárdája is szeretné emlékezetesség tenni az évet, az előbb említett ünnepség után 14 órakor az Astrát fogadjuk a Magyar Kupában a négy közé jutásért – természetesen nyerni szeretnénk. A bajnokságban is szeretnénk minél magasabbra törni, akár a realitásokat is túlszárnyalva. De ennél is fontosabb a jövő, szeretnénk letenni egy hosszútávon eredményes, bajnokesélyes együttes alapjait.

További hírek

Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás bajnokit

A pécsi klub élőben közvetíti a 17 órakor kezdődő Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgó-mérkőzést.
1 0 0 2024.04.28. 15:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink