Szombathelyi Haladás


Ellenfélnéző - Tiszakécskei LC


2023.03.02. 11:00
haladas.hu

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában vasárnap 14 órakor a Szombathelyi Haladás a Tiszakécskei LC-t fogadja a Haladás Sportkomplexumban.

A 31 ponttal a 12. helyen álló tiszakécskei együttes tavasszal meglehetősen hektikusan szerepel: egy győzelem és két-két döntetlen és vereség a mérlege. A sárga-kékek otthon 2-2-re végeztek a Kozármislennyel, 1-1-re a Csákvárral, majd legutóbb 2-0-ra kikaptak az ETO-tól. Idegenben pedig 1-0-ra alulmaradtak Diósgyőrben, 2-1-re nyertek a Nyíregyháza vendégeként Balmazújvárosban. Azaz valamennyi idei meccsük roppant szorosan alakult. A Tiszakécske november elején edzőt váltott: Visinka Ede helyére Klausz László ült le a kispadra. A tiszakécskei keretben több, korábbi NB I.-es futballista is szerepel. Így például Antal Botond, aztán Balázs Benjámin, Vachtler Csaba, Horváth Zoltán, Kiprich Dávid, Vólent Roland. Rajtuk kívül jónéhányan játszottak anno Szombathelyen: Gyurján Bence, Winkler András, Zamostny Balázs, Szekér Ádám. Az alföldiek legeredményesebb játékosa a kilencgólos Zamostny Balázs.

Ősszel a Tiszakécske 2-0-ra győzött a Szombathelyi Haladás - az a mérkőzés volt Németh Szabolcs utolsó bajnokija a vasiak kispadján.

További hírek

Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás bajnokit

A pécsi klub élőben közvetíti a 17 órakor kezdődő Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgó-mérkőzést.
1 0 0 2024.04.28. 15:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink