Szombathelyi Haladás


Hazatér a szombathelyi csatár


2024.02.20. 12:40
Pum András

A szezon végéig a Szombathelyi Haladásban NB II.-es labdarúgócsapatában futballozik a csatár Bajner Bálint.

Kacskaringós utat járt be pályafutása során a szombathelyi születésű Bajner Bálint. A 33 éves, 197 centiméter magas csatár a Haladás VSE-ben nevelkedett, majd sorrendben Sopronban, a román Liberty Salontában, Angliában a West Hamben, aztán a Budapest Honvédban, az olasz Sulmona Calcióban, Siófokon, a német Borussia Dortmund első és második csapatában, az angol Ipswich Townban és Notty Countyban, majd Pakson, utána az olasz Modenában, ismét a német Borussia Dortmund II.-ben, legutóbb pedig, 2021 nyaráig a Pécsi MFC-ben szerepelt. A főbb mutatói: az NB I.-ben 34 bajnokin 5 gólt szerzett, az NB II-ben 10 meccsen 1 találatot jegyzett, a német Bundesligában a Borussia Dortmund színeiben egy mérkőzésen szerepelt, a német harmadosztályban 52 bajnokin 9 gólig jutott, az angol második ligában (Championship) öt bajnokin kapott lehetőséget, a harmadosztályban 19/3 a mutatója, az olasz harmadosztályban 16 bajnokin egy gólt lőtt. Bajner nyolc alkalommal pályára lépett az U19-es válogatottban is, ahol három gólt szerzett. Bajnerrel az egyeztetések már ősszel megkezdődtek, most jött létre a szerződés.

                                                  Bajner Bálintot Szántó Csaba sportigazgató köszöntötte

Szántó Csaba sportigazgató úgy fogalmazott: termetével, fizikumával, mentalitásával és tudásával fogja segíteni csapatunkat. 

Erdei Carlo (Tiszakécske) és Rétyi Róbert (Szentlőrinc) után Bajner Bálint a Szombathelyi Haladás harmadik téli igazolása.

További hírek

Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás bajnokit

A pécsi klub élőben közvetíti a 17 órakor kezdődő Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgó-mérkőzést.
1 0 0 2024.04.28. 15:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink